Deuren ramen kozijnen

Werkplaats Monumentenbouwers voor vakwerk

Authentiek, typisch Zaans of modern. Als u bijzonder vakwerk wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
U hebt een deur of kozijn nodig die goed aansluit bij het tijdsbeeld van uw (historische) pand? In de werkplaats van R. Jonker Monumentenbouwers in Westzaan maken wij voor u op maat deuren, ramen, kozijnen, makelaars en andere houten onderdelen.
Indien gewenst wordt ook de afwerking verzorgd, zoals sluit- en schilderwerk, en plaatsen wij uw deur of kozijn voor u. Op de foto’s ziet u wat voor verschil wij kunnen maken met ons vakwerk.

Deuren ramen kozijnen - Raam met kozijn
Deur twee delen
Deuren ramen kozijnen met decoratie bouwjaar
Deur met decoratie bouwjaar
Detail decoratie
Deuren ramen kozijnen - Ramen en luiken

Historisch vakwerk

Voor de bouw, renovatie en onderhoud van monumenten, zoals molens, Zaanse huizen en stolpboerderijen, kunnen we alles van hout maken. Het verfijnde restauratiewerk maken we vakkundig na. In de werkplaats staan de machines, waarbij de onderdelen op ambachtelijke wijze in elkaar worden gezet.

We maken voor restauratiewerk in opdracht van gespecialiseerde timmerlieden deuren, ramen, kozijnen, makelaars, etc. Het heeft een historische ambachtelijke uitstraling en past bij de duurzaamheidseisen van nu. Zo maken we gebruik van inlands grenen, duurzaam hout zoals redceder en we gebruiken geacetyleerd hout (Accoya). De ramen hebben dubbel glas.

Planken
Deuren ramen kozijnen - Kantoor van links
Ramen deuren kozijnen - kantoor
Ramen deuren kozijnen - geplaatst
Ramen deuren kozijnen - in werkplaats gemaakt voor plaatsing